Cookies

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Ingeniørfirmaet Finn R. Jacobsen Aps
Laurentsvej 28
2880 Bagsværd
Telefon: +45 4444 0488
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Unikt for Universal Laser

  • Universallaser 1-touch-laser-photo1-Touch Laser Photo™

    ...gør alle fotografier egnede til laser gravering. Vælg materialet og 1-Touch Laser Photo™ vil afgøre hvilke instillinger der er optimale og vælge den ideelle power og hastighed. Derefter graveres billedet ved et tryk på en knap Se video...  Se demo video...

  • hpdfoHPDFO™

    ...optikken fokuserer laserstrålen i et meget mindre brændpunkt. Det giver et skarpere billede og en finere tolerance. Samtidig giver det mulighed for direkte mærkning af flere metaller uden brug af mærkningspasta og lignende.

  • laser-interfaceLaser Interface+™

    Verdens mest avancerede og fleksible laser driver til materialebearbejdning. Laser Interface+™ er en materialebaseret printer driver der giver dig valget mellem automatisk eller manuel kontrol over alle systeminstillinger. Kombineret med Universal Control Panel (UCP), giver det fuldstændig kontrol.

  • multi-wavelengthMultiwave

    Den nye multi bølgelængde teknologiplatform udnytter de nyeste laser kilder til at behandle materialet.

    PLS6MW kan udstyres med 1,06μ, 10,6μ og 9,3μ lasercartridges Se video...

  • superspeed SuperSpeed™

    ....sender to uafhængige laserstråler, fra hver sin Laser cartrigde, ned på emnet således at hastigheden fordobles ved raster gravering.

  • pass-through Ægte Class4 med gennemløb

    Den alsidige ILS platform er designet til gennemløb således at den kan tage meget lange emner eller materiale i ruller Se video...

  • superspeedDual Laser Configuration

    ...giver mulighed for at sammenkoble to laser cartridges til at give en enkelt laserstråle for ekstra power og fleksibilitet. PLS6.150D, PLS6.150D (med SuperSpeed™), ILS9.75 og ILS12.75 er alle klar til Dual Laser Configuration. Se video...

  • rapid-reconfigurationRapid Reconfiguration™

    Alle Laser cartrigdes er pre aligned fra fabrikken så de er klar til at montere i laseren, uden nogen form for justering og kalibrering. Se video...

ulsbadge

Ingeniørfirmaet Finn R. Jacobsen ApS • Laurentsvej 28 • 2880 Bagsværd • Tlf: +45 4444 0488 • Fax: +45 4444 0715 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Website Security Test