Ud over lasermaskinen skal man have:

Strømforsyning: En en-fase stikkontakt med jord.

Computer: En almindelig PC med 1 eller 2Gb RAM kan sagtens køre med alle modeller af ULS lasermaskiner. Vi anbefaler Windows Vista eller Windows 7 (32 eller 64 bit); men også Windows XP kan anvendes.

Software: En Universal Laser Systems maskine kan opfattes som en almindelig printer. Kan det printes ud på en almindelig printer, så kan det også behandles af laseren. Det vil sige, at man principielt kan bruge de programmer man allerede har på computeren. Det vil dog være en god ide at have et vektorbaseret tegneprogram. Vi anbefaler Corel; men alle vektorbaserede tegneprogrammer vil kunne anvendes.

Udsugning: Der er tilslutning bag på maskinerne til en extern udsugning. Luftmængden er afhængig af hvilken lasermaskine man vælger. Vi anbefaler et statisk sug på 1500 pascal. Vi kan levere udsugningssystemer med forskellige filtre.

Selve lasermaskinen fås i mange størrelser og med lasere i mange effektstørrelser.Prisen for en samlet løsning kan være lige fra under 70.000 kroner til op mod 1 million kroner.

Unikt for Universal Laser

 • Universallaser 1-touch-laser-photo1-Touch Laser Photo™

  ...gør alle fotografier egnede til laser gravering. Vælg materialet og 1-Touch Laser Photo™ vil afgøre hvilke instillinger der er optimale og vælge den ideelle power og hastighed. Derefter graveres billedet ved et tryk på en knap Se video...  Se demo video...

 • hpdfoHPDFO™

  ...optikken fokuserer laserstrålen i et meget mindre brændpunkt. Det giver et skarpere billede og en finere tolerance. Samtidig giver det mulighed for direkte mærkning af flere metaller uden brug af mærkningspasta og lignende.

 • laser-interfaceLaser Interface+™

  Verdens mest avancerede og fleksible laser driver til materialebearbejdning. Laser Interface+™ er en materialebaseret printer driver der giver dig valget mellem automatisk eller manuel kontrol over alle systeminstillinger. Kombineret med Universal Control Panel (UCP), giver det fuldstændig kontrol.

 • multi-wavelengthMultiwave

  Den nye multi bølgelængde teknologiplatform udnytter de nyeste laser kilder til at behandle materialet.

  PLS6MW kan udstyres med 1,06μ, 10,6μ og 9,3μ lasercartridges Se video...

 • superspeed SuperSpeed™

  ....sender to uafhængige laserstråler, fra hver sin Laser cartrigde, ned på emnet således at hastigheden fordobles ved raster gravering.

 • pass-through Ægte Class4 med gennemløb

  Den alsidige ILS platform er designet til gennemløb således at den kan tage meget lange emner eller materiale i ruller Se video...

 • superspeedDual Laser Configuration

  ...giver mulighed for at sammenkoble to laser cartridges til at give en enkelt laserstråle for ekstra power og fleksibilitet. PLS6.150D, PLS6.150D (med SuperSpeed™), ILS9.75 og ILS12.75 er alle klar til Dual Laser Configuration. Se video...

 • rapid-reconfigurationRapid Reconfiguration™

  Alle Laser cartrigdes er pre aligned fra fabrikken så de er klar til at montere i laseren, uden nogen form for justering og kalibrering. Se video...

ulsbadge

Ingeniørfirmaet Finn R. Jacobsen ApS • Laurentsvej 28 • 2880 Bagsværd • Tlf: +45 4444 0488 • Fax: +45 4444 0715 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Website Security Test